KOKOČINO

Porcijas: Vienam puodeliui kokosų skonio kavos
Pagatavošanas laiks: :
10 minūtes

Ātra un vienkārša kokosriekstu kafijas recepte

Kokosrieksti un kafija ir lieliska kombinācija. Izmēģiniet savu iecienīto kafiju ar saldo kokosriekstu piena garšu un karameļu sīrupa piegaršu. Lieliski ziemā kā karsts dzēriens vai lieliski piemērots vasarai ar daudz ledus. Uzziniet, kā pagatavot kokosriekstu kafiju, veicot dažas ātras un vienkāršas darbības.

SASTĀVDAĻAS:

  • Jums būs nepieciešams:
  • Viena tase kokosriekstu kafijas
  • 1 glāze intensīva L’OR espresso (mēs iesakām intensitāti 8 vai vairāk, piemēram: L'OR Colombia, Forza, vai Ristretto
  • Apmēram 100 ml kokosriekstu piena
  • Nedaudz karameles sīrupa

Pagatavošana:

01

Uzkarsē kokosriekstu pienu katliņā uz lēnas uguns un labi sakuļ ar putojamo slotiņu vai piena putotāju.

02

Glāzē vai krūzē ielej nedaudz karameļu sīrupa.

03

Papildiniet ar svaigi pagatavotu tasi L’OR espresso un samaisiet.

04

Uzlejiet putoto kokosriekstu pienu virs kafijas, lai pagatavotu savu gardo, putojošo kokosriekstu kafiju.