Ko reikės:
Vienam puodeliui kokosų skonio kavos
- 1 puodelio intensyvios L’OR Espresso (rekomenduojame 8 ar didesnio intensyvumo lygio, pvz., L'OR Colombia, Forza arba Ristretto)
- Maždaug 100 ml kokosų pieno
- Trupučio karamelinio sirupo
Ātra un vienkārša kokosriekstu kafijas recepte
Kokosrieksti un kafija ir lieliska kombinācija. Izmēģiniet savu iecienīto kafiju ar saldo kokosriekstu piena garšu un karameļu sīrupa piegaršu. Lieliski ziemā kā karsts dzēriens vai lieliski piemērots vasarai ar daudz ledus. Uzziniet, kā pagatavot kokosriekstu kafiju, veicot dažas ātras un vienkāršas darbības.
Ko reikės:
Vienam puodeliui kokosų skonio kavos
Uzkarsē kokosriekstu pienu katliņā uz lēnas uguns un labi sakuļ ar putojamo slotiņu vai piena putotāju.
Glāzē vai krūzē ielej nedaudz karameļu sīrupa.
Papildiniet ar svaigi pagatavotu tasi L’OR espresso un samaisiet.
Uzlejiet putoto kokosriekstu pienu virs kafijas, lai pagatavotu savu gardo, putojošo kokosriekstu kafiju.