KAFIJAS SIERA KŪKA

Porcijas: Naudojant 24 cm kepimo formą nusegamu dugnu / Izmantojiet 24 cm cepamo formu ar noņemamu apakšu
Dzesēšanas laiks: :
1 stundas
Pagatavošanas laiks::
30 minūtes

Vai jūs ilgojaties pēc kādas siera kūkas? Vai vēlaties arī pārsteigt savas garšas kārpiņas ar nelielu espresso piegaršu? Izmantojiet labāko no abām pasaulēm. Šī vienkāršā kafijas siera kūka ir lieliski piemērota, lai dalītos ar draugiem un ģimeni. Vienkārši pārliecinieties, ka pietaupījāt sev papildu gabaliņu!

 

 Cepeškrāsns laiks: 55 minūtes

SASTĀVDAĻAS:

  • Jums būs nepieciešams:
  • Siera kūkas pamatnei:
  • 170 g iecienītāko cepumu, piemēram, Oreo®*, vai saldos krekerus
  • 90g kausēta sviesta
  • Kafijas siera kūkai:
  • 80 ml (2 kapsulas) stipra aromāta espresso (L'OR Forza vai L'OR Ristretto)
  • 600g krējuma ar augstu tauku saturu
  • 200g smalka baltā cukura
  • Šķipsniņa sāls
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 200gr rikotas siera
  • 3 olas, plus 1 olas dzeltenums
  • 50g rīvētas tumšās šokolādes
  • Pēc izvēles: kūkas rotāšanai kakao pulveris un / vai šokolādes skaidiņas
  • * Preču zīme pieder trešajām pusēm un nav saistīta ar JACOBS DOUWE EGBERTS.

Pasākumus

  1. 01

    Uzkarsē cepeškrāsni uz 180C un ieeļļo 24cm cepšanas formu ar noņemamu apakšu ar sviestu.

  2. 02

    Uzvāra kafiju un noliek to atdzist, lai vēlāk pievienotu siera kūkas maisījumam.

  3. 03

    Ielieciet cepumus pamatnei sviestmaižu maisiņā un izmantojiet rullīti, lai tos sasmalcinātu. Ieberiet drupatas traukā un sajauciet to ar izkausēto sviestu.

  4. 04

    Vienmērīgi izklājiet cepumu maisījumu cepšanas formas dibena un nospiediet to uz leju, lai izveidotu stingru pamatni.

  5. 05

    Krēmsieru 3 minūtes puto elektriskajā mikserī ar mazu ātrumu. Lēnām pievienojiet cukuru, šķipsniņu sāls un miltus. Rūpīgi samaisa.

  6. 06

    Ar nelielu ātrumu pievienojiet rikotas sieru un pievienojiet olas pa vienai, līdz tā ir rūpīgi samaisīta. Nemaisiet pārāk ilgi, jo maisījumam jābūt gaisīgam.

  7. 07

    Ielieciet espresso krējuma siera maisījumā.

  8. 08

    Ielieciet ar karoti maisījumu cepamajā formā. Paceliet nedaudz cepamo formu un ļaujiet tai nokrist uz darbagalda virsmas, lai nepaliek gaisa burbuļi.

  9. 09

    Cepiet siera kūku 15 minūtes 180 ° C temperatūrā, pēc tam atlikušās 40 minūtes pazeminiet temperatūru līdz 110 ° C.

  10. 10

    Kad izņemat kafijas siera kūku no krāsns, uzmanīgi sakratiet cepamo formu. Ja pildījums šķiet stingrs, jūsu siera kūka ir pilnībā izcepta.

  11. 11

    Atstājiet siera kūku cepeškrāsnī ar atvērtām durvīm vēl stundu, lai atdziest.

  12. 12

    Visbeidzot ielieciet izcepto kafijas siera kūku ledusskapī vismaz uz 6 stundām, lai tā kļūtu stingrāka.

  13. 13

    Kūkai kā piedevu pārkaisa ar sarīvētu tumšo šokolādi un pasniedz. Jūs pat varat arī pievienot dažas garšīgas kafijas pupiņas ar šokolādi.

Pagatavošana:

01

Uzkarsē cepeškrāsni uz 180C un ieeļļo 24cm cepšanas formu ar noņemamu apakšu ar sviestu.

02

Uzvāra kafiju un noliek to atdzist, lai vēlāk pievienotu siera kūkas maisījumam.

03

Ielieciet cepumus pamatnei sviestmaižu maisiņā un izmantojiet rullīti, lai tos sasmalcinātu. Ieberiet drupatas traukā un sajauciet to ar izkausēto sviestu.

04

Vienmērīgi izklājiet cepumu maisījumu cepšanas formas dibena un nospiediet to uz leju, lai izveidotu stingru pamatni.

05

Krēmsieru 3 minūtes puto elektriskajā mikserī ar mazu ātrumu. Lēnām pievienojiet cukuru, šķipsniņu sāls un miltus. Rūpīgi samaisa.

06

Ar nelielu ātrumu pievienojiet rikotas sieru un pievienojiet olas pa vienai, līdz tā ir rūpīgi samaisīta. Nemaisiet pārāk ilgi, jo maisījumam jābūt gaisīgam.

07

Ielieciet espresso krējuma siera maisījumā.

08

Ielieciet ar karoti maisījumu cepamajā formā. Paceliet nedaudz cepamo formu un ļaujiet tai nokrist uz darbagalda virsmas, lai nepaliek gaisa burbuļi.

09

Cepiet siera kūku 15 minūtes 180 ° C temperatūrā, pēc tam atlikušās 40 minūtes pazeminiet temperatūru līdz 110 ° C.

10

Kad izņemat kafijas siera kūku no krāsns, uzmanīgi sakratiet cepamo formu. Ja pildījums šķiet stingrs, jūsu siera kūka ir pilnībā izcepta.

11

Atstājiet siera kūku cepeškrāsnī ar atvērtām durvīm vēl stundu, lai atdziest.

12

Visbeidzot ielieciet izcepto kafijas siera kūku ledusskapī vismaz uz 6 stundām, lai tā kļūtu stingrāka.

13

Kūkai kā piedevu pārkaisa ar sarīvētu tumšo šokolādi un pasniedz. Jūs pat varat arī pievienot dažas garšīgas kafijas pupiņas ar šokolādi.