KAFIJAS KŪKAS RECEPTE AR ESPRESSO

Porcijas: Naudojant 26 cm kepimo skardą / 26cm kūkas veidnei
Cepeškrāsns laiks::
1 stundas
Pagatavošanas laiks::
20 minūtes

Šai gaisīgajai un mitrajai kafijas kūkai ir izsmalcināta kafijas garša, kas liek alkt pēc vēl vienas šķēles. Visi espresso kafijas garšas toņi padara to vēl garšīgāku. Lieliski piemērota karstai kafijas tasītei, tērzējot ar savu labāko draugu. Ar šo recepti ir viegli pagatavot šo kūku mājās. Vienkārši ielieciet kūkas veidni cepeškrāsnī un baudiet!

 

SASTĀVDAĻAS:

  • Jums būs nepieciešams:
  • 200g istabas temperatūras sviesta
  • 200g cukura
  • 200g miltu
  • 4 munaolas
  • 1 tējk. vaniļas ekstrakta vai vaniļas cukura paciņa
  • 80 līdz 160 ml espresso (80 ml L'OR Ristretto izsmalcinātam kafijas aromātam, 160 ml L'OR Forza bagātīgam kafijas aromātam).

How To:

01

Uzkarsē krāsni līdz 180C vai 160C ar vēja funkciju.

02

Pagatavo 80 vai 160 ml espresso (L'OR Ristretto vai Forza 2 līdz 4 kapsulas) un ļauj atdzist līdz istabas temperatūrai.

03

Izmantojiet elektrisko maisītāju, lai sviestu, cukuru un vaniļas ekstraktu (vai vaniļas cukuru) sajauktu līdz viendabīgai un krēmīgai konsistencei.

04

Pievienojiet kārtīgi sakultas olas pa vienai.

05

Masā ielej espresso, kārtīgi sakuļ, tad izsijā miltus un maisa, līdz masa ir viendabīga.

06

Ielieciet savu maisījumu ietaukotā kūkas formā un ievietojiet cepeškrāsnī uz vidējā plaukta.

07

Cep apmēram 60 minūtes un pēc tam lēnām un uzmanīgi izņem no krāsns.

08

Izmantojiet koka iesmiņu, lai pārbaudītu, vai vidus ir izcepies, ja tas iznāk tīrs, kūka ir gatava. Ja nē, cepiet vēl 5 minūtes un pārbaudiet vēlreiz.

09

Ļaujiet savai kūkai atdzist, pirms to izņemat no formas.